Gündem Bu da Sivaslı İniesta

Bu da Sivaslı İniesta

15.07.2010 - 09:56 | Son Güncellenme:

Sivas'ta bir süpermarketin manav reyonunda görev yapan Haydar Doğan, İspanya milli takımı ve Barcelona'nın yıldız oyuncusu İnieasta'ya olan benzerliği ile dikkat çekiyor.

Bu da Sivaslı İniesta

Haberin Devamı

Güney Afrika'da gerçekleştirilen FİFA Dünya Kupası maçının finalinde Hollanda'ya uzatmada attığı gol ile ülkesine tarihinde ilk kez Dünya kupasını kazandıran orta saha oyuncusu Andres İniesta'nın Sivas'taki benzeri görenleri şaşırtıyor. Mevlana Caddesi'ndeki bir marketin manav reyonunda görev yapan Haydar Doğan, özellikle İspanya'nın kupayı kazanması ve İniesta'nın başrol oynamasıyla meraklılların ilgi odağı haline geldi.

Çevresindekilerin 'İniesta Haydar' diye hitap ettikleri Doğan, bu benzerliğin kendisini de mutlu ettiğini söyledi. Alışveriş için gelen müşterilerin tamamına yakının kendisindeki bu benzerliği farkettiklerini belirten Doğan, "Böyle önemli bir oyuncuya benzemekten dolayı mutluyum. Müşterilerimiz İspanya'nın oynadığı dünya kupası maçları sonrasında beni gördüklerinde 'Dün akşam sahadaydın, buraya ne zaman geldin' diyerek takılıyorlar." diye konuştu. Haydar Doğan, en büyük hayalinin İspanyol oyuncu ile tanışmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

İŞTE İNİESTA HAYDAR: