Gündem Bugün hava nasıl? 19 Ekim hava durumu tahminleri Meteoroloji uyardı!

Bugün hava nasıl? 19 Ekim hava durumu tahminleri Meteoroloji uyardı!

19.10.2021 - 09:40 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son dakika tahminleri yayınladı. Bugün Karadeniz kıyıları için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Peki, yağış hangi bölgelerde olacak? 19 Ekim hava durumu tahminleri.

Bugün hava nasıl 19 Ekim hava durumu tahminleri Meteoroloji uyardı

Bugün hava nasıl? Meteoroloji son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli kıyıları, İstanbul’un kuzeybatısı, Çanakkale’nin iç, Balıkesir’in kuzey kesimleri, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri, Çankırı, Siirt, Yozgat ve Sivas çevreleri ile Hatay kıyılarının yerel olmak üzere aralıklı yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Ordu'nun doğusu, Giresun, Trabzon'un batı ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Ağrı çevrelerinde sis ve pus olayı bekleniyor.

Haberin Devamı

19 EKİM HAVA DURUMU BUGÜN NASIL?

İSTANBUL 17°C Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatı kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

İZMİR 25°C Parçalı ve az bulutlu

ADANA 29°C Parçalı bulutlu

ANKARA 17°C Parçalı yer yer çok bulutlu, zamanla kuzey ve batı kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

TRABZON 18°C Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; batı ve doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AĞRI 14°C Çok bulutlu, zamanla yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı, sabah saatlerinde sisli ve puslu

GAZİANTEP 24°C Parçalı bulutlu