Gündem Bugün hava nasıl? Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları

Bugün hava nasıl? Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları

23.11.2021 - 11:19 | Son Güncellenme:

Bugün hava nasıl? Güneşli bir hafta sonunun ardından yeni haftada hava durumu nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde son hava durumu tahminlerini yayınladı. Bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı var. İşte son hava durumu...

Bugün hava nasıl Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarıları

Hava durumu bugün nasıl? Bu hafta yağışlar geliyor mu? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Adana, Mersin, Kırşehir ve Yozgat çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara bölge geneli, Kıyı Ege ile Kütahya, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-80 kg/m2) olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Haberin Devamı

BUGÜN HAVA NASIL?

İSTANBUL 15°C Çok bulutlu, sabah saatlerinde batı çevrelerinden başlamak üzere il geneli aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde il geneli ile akşam saatlerinde Anadolu Yakası'nda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE 16°C Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 19°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA 20°C Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 15°C Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı

Haberin Devamı

ZONGULDAK 19°C Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN 18°C Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

ERZURUM 10°C Parçalı ve az bulutlu

GAZİANTEP 18°C Parçalı ve az bulutlu

Bugün hava nasıl Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarıları