Gündem Bülent Ersoy morgu açtırdı

Bülent Ersoy morgu açtırdı

19.09.2015 - 14:49 | Son Güncellenme:

Gazeteci Vehbi Dinçcan önceki gün hayatını kaybetti. Koroner damar rahatsızlığı teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve ileri derecede kalp yetmezliği bulunan Dinçcan, geçirdiği anjiyo ameliyatı sonrası vefat etti.

Bülent Ersoy morgu açtırdı

Vefat haberini alan ünlü isimler Maltepe Devlet Hastenesi'ne akın etti. Aralarında Bülent Ersoy ve Muazzez Ersoy gibi isimlerin bulunduğu sanat camiası hastanede Dinçcan'ın ailesinin yanında bulundu. Taziye ziyareti sonra Maltepe'de bulunan Şenol Kolcuoğlu'nda akşam yemeği yiyen Bülent Ersoy ve Muazzez Ersoy basın mensuplarına açıklamada bulundu.

MORGU AÇTIRDI
Konuşmakta güçlük çeken ve ağlamamk için kendisini zor tutan Bülent Ersoy, "Vehbi Bey benim için çok önemli birisiydi. Ne kadar iyi bir insan olduğunu hangi kelimelerle anlatsam yetersiz kalır. Müzeyyen abla ölünce yıkılmıştım. Sevgim bitmişti. Çok üzülmüştüm. Aynı duyguları bugünde yaşıyorum. Ölüm haberini alınca hastaneye gittim. Morgu açtırdım. Tenekelerden çıkarttım onu. Onu sevdim, onu öptüm. Daha önce Zeki Müren'i ve Osman Yağmurdereli'yi de öpmüştüm" sözleriyle duygularını paylaştı. Ağlayarak konuşmakta güçlük çeken Muazzez Ersoy ise "Benim hayatımda yeri değişmeyecek birisi Vehbi Bey. Mavi gözlü devdi o bizim için. İnsanlık için, hayat için hep karşılıksız çalışırdı. Dosttu, ağabeydi, kardeşti. Çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

VEHBİ DİNÇCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Magazin basının usta isimlerinden Vehbi Dinçcan, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü gazetecinin cenazesinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.
Geçtiğimiz günlerde, damar tıkanıklığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede anjiyo sırasında kalbine yenik düşen ünlü gazeteci Vehbi Dinçcan için Üsküdar Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Ünlü gazetecinin cenazesi, sanatçı akınına uğrarken, eşi Lale Dinçcan ve kızları Irmak, Mehtap, Deniz cenaze töreni esnasında sinir krizi geçirdi. Cenazede Orhan Gencebay, Perihan Savaş, Muazzez Ersoy, Okan Karacan Vahe Kılıçaslan, İzzet Yıldızhan ve Sümer Ezgü gibi ünlü isimler yeraldı.
Perihan Savaş çok üzgün olduğunu belirterek, "Çok eski dostumuzu kaybettik. Basımıza, medyamıza çok emeği geçen bir dostumuzdu. Allah rahmet eylesin. Seveni de çoktu. Tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" diye konuştu.
Ünlü gazetecinin cenaze töreninde bulunan isimlerden biri olan Okan Karacan gözyaşları içinde "Babam gibiydi. Çok iyi ve başarılı bir insandı. Allah rahmet diliyorum, tüm sevenlerine ve magazin basınına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.
Ünlü gazetecinin cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.