Gündem Bursa Balıkesir Çanakkale seçim sonuçları | 2019 seçim sonuçları ve oy oranları

Bursa Balıkesir Çanakkale seçim sonuçları | 2019 seçim sonuçları ve oy oranları

31.03.2019 - 18:14 | Son Güncellenme:

Bursa Balıkesir Çanakkale yerel seçim sonuçları için gözler sandıklardan çıkacak oylarda. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanan milyonlarca vatandaş il ve ilçelerindeki seçim sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bursa Balıkesir Çanakkale yerel seçim sonuçları, partilerin oy oranları ve belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasında.

Bursa Balıkesir Çanakkale seçim sonuçları | 2019 seçim sonuçları ve oy oranları

2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde milyonlarca vatandaş bugün sandık başındaydı. Büyükşehir olan illerde: Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti için; Büyükşehir olmayan illerde ise: İl Genel Meclisi Üyeliği, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyeliği, Muhtarlık ve İhtiyar Heyeti için oy kullanıldı.

Haberin Devamı

Peki, Bursa Balıkesir Çanakkale'de 2019 yerel seçim sonuçlarında en fazla oyu alan hangi parti olacak? 2019 Yerel seçim sonuçları, partilerin oy dağılımları, il ve ilçe belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasından görüntüleyebileceksiniz.

2019 YEREL SEÇİMLERİNDE BURSA, BALIKESİR, ÇANAKKALE'DE OY ORANLARI

2019 BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Bursa 2019 seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Bursa'da şu ana kadar açılan sandık oranı %50,26 olarak belirlendi. Açılan sandık sonuçlarına göre Ak Parti adayı Alinur Aktaş %49,8 ile Bursa'da seçimi önde götürüyor. CHP'nin adayı Mustafa Bozbey ise Bursa'da açılan sandık sonuçlarına göre %46,75 oranında oy almış durumda

Haberin Devamı

2019 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Balıkesir seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Balıkesir'de şu ana kadar açılan sandık oranı %90,54 olarak duyuruldu. Açılan sandık sonuçlarına göre Ak Parti adayı Yücel Yılmaz %47,65 oy oranı ile seçimi önde götürüyor. İyi Parti adayı İsmail Ok ise %46,62 ile rakibini takibini sürdürüyor.

2019 ÇANAKKALE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Çanakkale Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ülgür Gökhan kazandı

31 MART 2019 SEÇİMLERİNE KATILAN PARTİLER

Saadet Partisi

Bağımsız Türkiye Partisi

Türkiye Komünist Partisi

Vatan Partisi

Büyük Birlik Partisi

Hür Dava Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi

Demokrat Parti

Milliyetçi Hareket Partisi

İyi Parti

Halkların Demokratik Partisi

Demokratik Sol Parti