Gündem‘Bütün ev kadınları emekli olacak’

‘Bütün ev kadınları emekli olacak’

11.09.2026 - 07:01 | Son Güncellenme:

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, saha çalışmaları kapsamında Ardahan’da ziyaretlerde bulundu. Özel, köy ziyaretlerinde bulunarak Kadın Buluşması etkinliğine katıldı. Özel, şunları söyledi:

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
‘Bütün ev kadınları emekli olacak’

“İnşallah iktidara geldiğimizde bir kadın evde duruyorsa, çocuğuna bakıyorsa, ev işi yapıyorsa, yaşlısına bakıyorsa, engellisine bakıyorsa biz o kadına bir iş veremediysek ama esas o evde çok önemli iş yapıyor, çok zorlanıyor. Biz bu kadının sigortasını devlet tarafından yaptırıp bütün ev kadınlarını  günü gelince emekli yapacağız inşallah.”

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Enflasyon tepkisi

Özel, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de gıda enflasyonu yüzde 35. Avrupa ortalaması düşmüş yüzde 1,2’ye. 180 ülkeden 176’sı bizden iyi durumda. Kötü durumda olan İran var, Venezuela var, Güney Sudan var. Ukrayna vardı, Rusya’yla savaşıyor. O bile kendini kurtarmış.”

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler