GündemÇanakkale'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Çanakkale'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor

31.08.2026 - 17:38 | Son Güncellenme:

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Çanakkalede orman yangını Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Yiğitler köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ekipler havadan ve karadan müdahaleyle yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

VALİ TORAMAN AÇIKLAMA YAPTI

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Yiğitler köyü yakınlarında çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Çanakkale Valisi Ömer Toraman, sanal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bayramiç Yiğitler köyünde başlayan orman yangınına; 9 uçak ve 10 helikopter ile havadan; 21 arazöz, 4 itfaiye, 4 dozer ve 196 personel ile karadan, etkili bir şekilde müdahale edilmektedir" dedi.

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler