Gündem Canlı yayınında Aleyna Çakır'ın ses kayıtları ortaya çıktı!

Canlı yayınında Aleyna Çakır'ın ses kayıtları ortaya çıktı!

14.09.2020 - 14:13 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre, Aleyna Çakır'ın ölümünde ortaya çıkan ses kayıtları kan dondurdu. Müge Anlı'da yaşanan son dakika gelişmesinde Aleyna Çakır'ın eski komşusu yayına bağlanarak korkunç iddialarda bulundu. Eski komşu, Ümit Can'dan sık sık şiddet gören Aleyna Çakır'a ait ses kayıtlarını canlı yayında dinletti.

Canlı yayınında Aleyna Çakırın ses kayıtları ortaya çıktı

ALEYNA ÇAKIR'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ KAN DONDURAN DETAYLAR

Haberin Devamı

Sabah’ta yer alan haberde, Müge Anlı'nın programına katılan genç kızın ailesi, kızlarına şiddet uygularken çektiği görüntüleri sosyal medyaya paylaşan sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Müge Anlı'da yaşanan son dakika gelişmesinde Aleyna Çakır'ın işkence gördüğü anlara ait ses kayıtları ortaya çıktı. Müge Anlı'da canlı yayında "Aleyna Çakır'ı ben öldürdüm" diyen Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'a şiddet uyguladığı anlarda komşuların olayları gizlice kaydettiği ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında ortay çıkan ses kayıtlarını dinleyen Aleyna Çakır'ın anne ve babası gözyaşlarına boğuldu...

Haberin Devamı

Müge Anlı'nın programına katılan aile, 8 Eylül Salı günü, Esen'ın 30 Haziran'da Ankara Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan otopsi raporunun sonuçlarını duyurdu. İki aydan uzun süre sonra ortaya çıkan rapora göre, intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın tırnaklarında erkek DNA'sı çıktı. Vajinal sürüntü örneğinde de en az birisi erkek genotipe sahip, birden fazla şahsa ait olabilecek karışım DNA profili tespit edildiği belirtildi.

GÖRGÜ TANIKLARININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İsmini vermek isteyen bir seyirci yayına başlanarak olayla ilgili tanık olduklarını aktardı. Gece 23.000 civarı sokakta bir araba durduğunu aracın içinden Aleyna Çakır ve sevgilisinin indiğini Aleyna'nın ve sevgilisinin alkollü olduğu ve bağrıştıklarını gördüğünü bunun ölmeden bir gece önce olduğunu söyledi. Sevgilisinin Aleyna Çakır'ın ağzını kapatmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Ardından canlı yayına Aleyna'nın yakın arkadaşı bağlandı. Beraber çalıştıklarını Aleyna'nın sevgilisi Ümit Can'ı çok iyi tanıdığını daha önce de birçok kez darp ettiğini ve bunu herkesin bildiğini söyledi. Ümit Can tarafından tehdit edilen Aleyna'nın defalarca yardım istediğini belirtti.

Yayına bağlanan eski komşu ise Aleyna'nın evinden çok sesler geldiğini genç kızın çok dayak yediğini gördüğünü ve Ümit Can'ın kendisini de öldürmekle suçladığını hatta telefonla kendisini de tehdit ettiğini, Aleyna ile görüşmesini yasakladığını ve bir daha telefonlarını bile engellediğini ifade etti.