Gündem Ceylin'in katiliyle ilgili korkunç iddia

Ceylin'in katiliyle ilgili korkunç iddia

14.06.2017 - 15:00 | Son Güncellenme:

Minik Ceylin'in katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T.'nin kayınvalidesi canlı yayına çıkıp anlattı. Daha önce de 2 torununu kaybettiğini ve ölümlerin şüpheli olduğunu söyledi. Bu korkunç iddiayı polis de araştırıyor.

Ceylinin katiliyle ilgili korkunç iddia

İzmir'de komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in başına gelenler ATV'de yayınlanan Müge anlı ile Tatlı sert programında masaya yatırıldı. Katil zanlısı olarak tutuklanan Şükriye T.'nin kayınpederi ve kayınvalidesinin de konuk olduğu yayında çarpıcı sözler söylediler. Kayınvalide, daha önce 2 torunu kaybettiğini ve ölümlerin şüpheli olduğunu söyledi. Kayınvalide dile getirdi: "Şükriye bir torunumum yataktan düşüp öldüğünü söyledi. Diğerinin de sürekli bayıldığını anlatırdı. Bana kalırsa sağlıklı bir bebekti. bir gün fenalaştığını söyleyerek hastaneye gitmişler. Hastanede ölmüş ancak iki torunumun da ölümünü şüpeli buluyorum." Polis daha önceki çocuk ölümlerini de araştırıyor.

Ceylinin katiliyle ilgili korkunç iddia

Haberin Devamı

10 yaşındaki Ceylin atik kaybolduktan 3 gün sonra komşularının evinin bodrumunda bir sandık içinde ölü olarak bulunmuş katil zanlısı olarak ise komşuları gözaltına alınmıştı.