Gündem Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - İzle

Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - İzle

08.08.2015 - 13:53 | Son Güncellenme:

Star'da büyük bir heyecanla beklenen Çilek Kokusu 8. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen dizi Çilek Kokusu'nda bu hafta Aslı'yı büyük bir sürpriz bekliyor. İşte izleyicinin merakla beklediği Çilek Kokusu 8. yeni bölüm 2. fragman videosu ve dahası...

Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz - İzle

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” ekrana gelen son bölümüyle 3 grupta da birinci oldu. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyle buluştu. Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz var. İşte o detaylar...

ÇİLEK KOKUSU 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



ÇİLEK KOKUSU 8. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



Çarşamba akşamının birincisi!

Çilek Kokusu tüm kişilerde yüzde 6,32 reyting, yüzde 24,1 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 4,06 reyting ve yüzde 17,38 izlenme payı ile Çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 4,3 reyting ve yüzde 16,75 izlenme payı ile de birinci sıraya oturdu.

Haberin Devamı

İŞTE ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR!

Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkıyor.

Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı’yı iş yerinde de bir sürpriz beklemektedir. Babasının baskılarına dayanamayan Burak da kulüpte çalışmaya başlamıştır. Burak, Aslı’nın peşini kulüpte de bırakmaz aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktadır. Volkan, Burak’ın Aslı’ya olan tavırlarından rahatsız olur ve onu uyarır. Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkmaya başlar.