Gündem Çocuklarını eve kilitleyen anne adliyeye sevk edildi

Çocuklarını eve kilitleyen anne adliyeye sevk edildi

22.10.2013 - 16:56 | Son Güncellenme:

Gölcük'te 2 aylık çocuğunu evde tek başına bırakıp bayram tatiline giden annenin şoku atlatılmadan hayrete düşüren bir haber de Mersin'den geldi. Bir anne üç çocuğunu eve kilitleyip gezmeye gitti. Balkona çıkarak yardım isteyen üç küçük çocuğu komşuları kurtardı. Anne polis tarafından gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi...

Çocuklarını eve kilitleyen  anne adliyeye sevk edildi

Kilitli kaldıkları evlerinde balkona çıkarak yardım isteyen ve komşuları tarafından kurtarılan küçük yaştaki üç kardeşin vücudunda darp izine rastlandığı, annenin gözaltına alındı. Merkez Akdeniz ilçesi Burhan Felek Caddesi'nde kilitli kaldıkları evlerininin balkonundan dün komşuları tarafından kurtarılan kardeşler E.G. (7), K.G. (5) ile B.G. (3), gece Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasında misafir edildi.
Yaşadıkları olay nedeniyle travma geçirdikleri belirtilen çocuklar, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde muayene edildi. Yapılan kontrollerde, çocukların vücudunda darp izi tespit edildi. Yaşadıkları travmayı atlatabilmeleri için aynı hastanede psikolojik destek de verilmeye başlanan çocuklara, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerince kıyafet alındı.
Bu arada, çocuklarını eve kilitlediği iddia edilen anne A.G. (28) gözaltına alınarak, Mağazalar Polis Merkezi'ne getirildi. Baba M.G'nin (47) ise kendisinden 19 yaş küçük A.G'yi bir süre önce bıçakla yaraladığı öne sürüldü. Mersin'de dün evlerinde kilitli kalınca balkona çıkarak yardım isteyen 3 kardeş, komşuları tarafından kurtarılarak polis ekiplerine teslim edilmişti.

Adliytey sevk edildi
A.G'nin Mağazalar Polis Merkezi'nde ifadesi alındı. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen A.G, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.