Gündem Çok Güzel Hareketler 2 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Çok Güzel Hareketler 2 2. bölüm fragmanı yayınlandı

10.02.2019 - 12:36 | Son Güncellenme:

Çok Güzel Hareketler 2 dün akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Kanal D'nin uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosunda yepyeni isimler yer aldı.

Çok Güzel Hareketler 2 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Çok Güzel Hareketler 2 ilk bölümü ile yıllar sonra ekranlara geri döndü. Kanal D'de yayınlanmaya başlanan Çok Güzel Hareketler 2'nin yapımcılığını Yılmaz Erdoğan, Yönetmenliğini ise Necati Akpınar üstlendi. 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOK GÜZEL HAREKETLER'DE NELER YAŞANDI?

Sekiz skeçten oluşan ilk bölüm izleyicileri kahkahaya boğacak. Büyük bir merakla beklenen skeçlerin konuları ise şöyle; iki yakın arkadaş aynı kişiye âşık olursa neler olabileceği, özgüven problemi olan bir adamın psikologda yaşadıkları, eşine ilgisiz davranan bir adamanın ev günlüğü, bir ses sanatçısının ünlü bir mafyayla imtihanı, çocuk yetiştirme yöntemlerinde sınır tanımayan bir aile, semt çocuklarının içsel dönüşümü, annesinin iğneleyici laflarına sürekli maruz kalan gencin dramı ve düğünden bir gece önce birbirine giren ailelerin komik kavgası.