Gündem Çukur 18. bölümde Vartolu ve Yamaç karşı karşıya! 19. bölüm fragmanı...

Çukur 18. bölümde Vartolu ve Yamaç karşı karşıya! 19. bölüm fragmanı...

27.02.2018 - 07:50 | Son Güncellenme:

Çukur 18. son bölümü ile ekrana kilitledi. Dün akşam yine heyecan dolu dakikalara sahne olan Çukur dizisinde Yamaç ve Vartolu karşı karşıya geldi. Çukur 19. bölümden ilk sahne yayınlandı.

Çukur 18. bölümde Vartolu ve Yamaç karşı karşıya 19. bölüm fragmanı...

SHOW TV'nin sevilen dizisi Çukur dün akşam 18. bölümü ile ekrana geldi. Vartolu ve Yamaç karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Çukur 19. bölümden ilk sahne de yayınlandı. Yamaç ve Vartolu arasındaki büyük yüzleşme herkese duygu dolu anlar yaşattı. Çukur yeni bölümü ile Pazartesi akşamı SHOW TV'de...

Vartolu Yamaç’a,“Ben buraya intikamımı almaya geldim. Ne güzel ben onları indirecektim, sen de beni indirecektin bitecekti!” sözleriyle hesap sordu. Yamaç’ın “Babam için yaptım. Bir oğlu daha ölmesin diye yaptım!” diyerek karşılık verdi.

ÇUKUR 19. BÖLÜM İLK FRAGMANI

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur’un 18. Bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.