GündemDEM Parti Sözcüsü Doğan: Bahçeli’nin çabası önemli

DEM Parti Sözcüsü Doğan: Bahçeli’nin çabası önemli

19.05.2026 - 07:00 | Son Güncellenme:

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin MYK toplantısı sırasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DEM Parti Sözcüsü Doğan: Bahçeli’nin çabası önemli

Doğan, “Sürecin daha hızlı ilerlemesi, ortaya çıkan zorlukların bir şekilde ortadan kaldırılabilmesi için yeni bir çıkış yolu aranıyor. MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli bunu yeni bir hamle olarak ifade ediyor. Evet, bu durağan hali ivmelendirecek yeni girişimlere ihtiyaç var. Bu anlamda Sayın Bahçeli’nin çabasını önemli bulduğumuzu da ifade etmek isterim. Sayın Cumhurbaşkanı da yakın zamanda yaptığı açıklamada kararlılık vurgusu yaptı.”

Haberin Devamı
Haberin Devamı

‘Açın İmralı’nın yolunu’

Doğan ayrıca, “Statü tartışması ya da Öcalan’la kurulan hukukun adının konulmasına dair yürütülen tartışmalar şahsi bir imtiyaz meselesi olarak algılanmamalı. Açın İmralı’nın yolunu, Sayın Öcalan’a doğrudan gazeteciler soru sorsun, gitmek isteyenler gitsin. Absürt ve spekülatif iddiaların muhatabı olmayalım” diye konuştu. / ANKARA Milliyet

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler