Gündem Demet Akalın-Berkay kavgasında ikinci perde!

Demet Akalın-Berkay kavgasında ikinci perde!

21.10.2019 - 12:21 | Son Güncellenme:

Demet Akalın ve Berkay arasında yaşanan kavga büyümeye devam ediyor. Berkay'ın eşine aldığı pahalı saat yüzünden polemiğe giren ikiliden Demet Akalın konser öncesi verdiği açıklamada Berkay hanımını sustursun açıklamasında bulundu. Berkay ise bir daha Demet Akalın ile barışmayacağını ifade etti. İşte ikili arasında yaşananlar

Demet Akalın-Berkay kavgasında ikinci perde

Şarkıcı Berkay ile yaşadığı polemik ile gündeme gelen Demet Akalın son olarak Etiler'de vereceği konser öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Berkay Hanımını sustursun diyen Demet Akalın, Bir kadın adamı vezir de eder rezil de açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Berkay'dan yapılan açıklamada daha önce 50 kez küsüp barıştıklarını ifade eden Berkay bu kez barışmayacağını ifade etti. 

Haberin Devamı

Meslektaşı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’le hediye ettiği pahalı marka saat yüzünden polemiğine giren popçu Demet Akalın, önceki gece Etiler Sahne İstanbul’daydı.

Mekana pijamalarla gelen şarkıcı, saat polemiğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Beni konuşturmayın. Berkay, hanımını sustursun. Bir kadın adamı vezir de eder, rezil de” açıklamasında bulundu.

Berkay ise Demet Akalın’ın eşine hediye ettiği saati satmaya çalışmadıklarını söyledi. Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Berkay, “Demet’le daha önce 50 defa küsmüşüzdür, onun huyudur. Zaten hediye edilen eşya karşı tarafın olur” dedi.