Gündem Demircan’a teşekkür plaketi

Demircan’a teşekkür plaketi

02.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Demircan’a teşekkür plaketi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a, Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği üyeleri tarafından 15 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği, 31 Mart 2019’da görevi sona erecek olan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan için veda kahvaltısı düzenledi. Taksim’de bir otelde gerçekleştirilen programa; Demircan’ın yanı sıra Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Nizam Hızım, AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan adayı Haydar Ali Yıldız, iş insanı Dursun Özbek ve Serdar Bilgili ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Haberin Devamı

‘Güzel işler yaptık’

Davette konuşan Demircan, Beyoğlu’nun kendisine 15 yılda çok şey kattığını belirterek, “Başkanlık bize çok farklı kimlikler kattı. Okullara yaptığım ziyaretlerde, çocuklar ve yöneticilerden gelen talepler oluyordu. Ancak ilk başladığımızda imkanlarımız çok kısıtlıydı. O dönemde değerli iş adamlarımızdan Dursun Özbek ve daha sonra herkes bize destek olmaya başladı. Bu birlik ve beraberlikle Beyoğlu’nda çok güzel işlere imza attık” dedi.

Nizam Hızım ise, “Sayın Başkanımız 15 yıl boyunca Beyoğlu’na büyük hizmetler verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Sizler gibi insanlara ihtiyaç var’

Galatasaray eski başkanı, iş insanı Dursun Özbek, “Sevgili başkanım en değerli 15 senesini Beyoğlu için verdi. Kendisine teşekkür ediyorum” derken, Beşiktaş eski başkanı, iş insanı Serdar Bilgili ise, “Sorunlarımızda hep yanımızda oldu. Bizim sizler gibi insanlara ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.