Gündem Deniz ulaşımına fırtına engeli! İptal edildi

Deniz ulaşımına fırtına engeli! İptal edildi

06.02.2020 - 06:25 | Son Güncellenme:

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugün yapacağı seferlerinden bazıları elverişsiz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Öte yandan yapılan bir açıklamaya göre seferlerin 3'ünün daha şiddetli lodos nedeniyle iptal edildiği bildirildi. Öte yandan Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine yapılması planlanan bazı feribot seferleri de, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Deniz ulaşımına fırtına engeli İptal edildi

BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 16.30 ve 20.30  saatlerindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ile 18.00'deki Bursa  (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Haberin Devamı

Bursa-İstanbul hattında 07.00-14.25 saatlerindeki 8 sefer de aynı  gerekçeyle iptal edilmişti.

GÖKÇEADA

Çanakkale Boğazı ile Adalar Hattı'nda yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle, Gökçeada-Kabatepe arasında yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 13.00, Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 15.00'teki feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

GÖKÇEADA- KABATEPE HATTINDA AKŞAM SEFERLERİ DE İPTAL

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün sabah ve öğle saatlerinde iptal edilen feribot seferlerinin ardından fırtına devam ettiği için akşam yapılması planlanan feribot seferleri de iptal edildi. Buna göre, Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 18.00'de, Kabatepe'den Gökçeada'ya ise saat 20.00'de yapılması planlanan feribot seferleri, iptal edildi.