Gündem Son depremler listesi Kandilli - AFAD | 24 Eylül deprem mi oldu, İstanbul'da nerede deprem oldu?

Son depremler listesi Kandilli - AFAD | 24 Eylül deprem mi oldu, İstanbul'da nerede deprem oldu?

24.09.2020 - 17:56 | Son Güncellenme:

Son depremler listesi. İstanbul'da hissedilen deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ölçümlerine göre Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.2. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayınlanan verilere göre son depremler listesi güncelleniyor. İşte 24 Eylül 2020 meydana gelen son depremler...

Son depremler listesi Kandilli - AFAD | 24 Eylül deprem mi oldu, İstanbulda nerede deprem oldu

Deprem mi oldu? En son nerde deprem oldu? Vatandaşlar az önce deprem olup olmadığını sorguluyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremleri listelemeye devam ediyor. Peki, en son nerede deprem oldu?

Haberin Devamı

SON DEPREMLER LİSTESİ 24 EYLÜL 2020

İSTANBUL'DA DEPREM

TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında saat 16.38'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, saat 16.38'de Marmara Denizi'nin, Tekiradağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine 18.87 kilometre mesafede meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre 4.2 büyüklüğündeki deprem, Tekirdağ ve sahil kesimindeki ilçeler ve İstanbul'da da hissedildi. 6.83 kilometre derinlikteki sarsıntıyı hisseden vatandaşlar kendilerine kapalı alanlardan dışarıya atarken, ilk belirlemelere göre deprem herhangi bir hasara neden olmadı.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yazarlar