Gündem Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? 7 Ocak son dakika depremleri Kandilli Rasathanesi

Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? 7 Ocak son dakika depremleri Kandilli Rasathanesi

07.01.2020 - 20:25 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde birbiri ardına meydana gelen depremlere bir yenisi daha eklendi ve Ankara ile İzmir beşik gibi sallandı. Peki en son hangi ilimizde ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 7 Ocak Salı günü itibariyle Kandilli Rasathanesi'nden elde edilen yurtta meydana gelen son dakika depremleri listesi...

Deprem mi oldu, nerede deprem oldu 7 Ocak son dakika depremleri Kandilli Rasathanesi

Yurt genelinde birbiri ardına gelen deprem haberlerine bir yenisi daha eklendi ve bu kez İzmir ile Manisa beşik gibi sallandı. Korkutan haber sonrası gözler Kandili Rasathanesi'ne çevrildi. Peki milyonlarca vatandaşımızın en çok merak ettiği konular arasında yer alan Türkiye'de en son nerelerde deprem oldu?

ANKARA'DA KORKUTAN DEPREM (7 OCAK)

Son dakika haberine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıklarken deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Ankara'da meydana gelen depremin ardından sosyal medya üzerinden vatandaşlar korkularını dile getirdi. Akyurt ilçesinde meydana gelen 3.8 şiddetindeki deprem bazı ilçelerde hissedildi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe yol açtı.

İZMİR VE MANİSA BEŞİK GİBİ SALLANDI! (6 OCAK)

Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgilere göre merkez üssü Manisa'da 03.14'te 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 10.4 kilometre olarak açıklandı. AFAD: 3,2 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin tespitine göre, saat 03.14'de merkez üssü Manisa'nın Şehzadeler ilçesi olan 3.2 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin 6,99 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Haberin Devamı

SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar