Gündem Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanında Ural'ın sinsi planı!

Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanında Ural'ın sinsi planı!

08.01.2017 - 11:25 | Son Güncellenme:

Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam TRT 1 ekranında izleyenleri ile buluşacak olan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'da Ural'ın madenlere saldırıya geçmesi Ertuğrul tarafından öğrenilir. Hanlı Pazar'da Ertuğrul'un hakimiyetini kabullenemeyen şer odakları sinsi planlarına devam etmektedir. Diriliş Ertuğrul yepyeni bölümü ile yarın akşam TRT 1 ekranında...

Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanında Uralın sinsi planı

Çarşamba günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta da önemli olaylar yaşanıyor. Herkesi ekran başına kilitleyecek olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde topraklarını korumak için yeni bir savaş veriyor, bu savaşı kazanabilecek mi? Candar Bey'in hazırladığı oyun nedir? Tüm gelişmeler Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul'da olacak.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM ÖZETİ

Duygu ile akıl arasında

Sinsice planlar yapmaya devam eden Ural en son Karakoncolos’u kullanarak Ertuğrul Bey’in altın madenine baskın yapar. Ertuğrul baskının son anına yetişerek Haçaturyan’ı kurtarır. Tüm bunları yapanın Ural olduğunu anlayan Ertuğrul Bey ne yapacak?

Bitmeyen sinsi oyunlar

Ertuğrul Bey Hanlı Pazar'ı fethetmiş ve pazarın ticareti Müslümanca bir anlayışla yürütülmeye başlamıştır. Etraftaki şer ocakları ise bu durumdan hoşnut olmadıkları için sinsi planlar yapmaya başlar. Ertuğrul Bey’in kurduğu bu yapıyı yıkmayı başarabilecekler mi? Bölgedeki eşkıyaların hamlelerini bir bir bertaraf eden Ertuğrul, Karacahisar kalesinden gelen beklenmedik habere karşı nasıl bir hamlede bulunacak? Sultan Alaattin’in civarda sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey içine düştüğü zor durumlarda nasıl bir strateji uygulayacak?

Aşkın dönüşümü

Ertuğrul’un kendisiyle evlenmek istemediğini öğrenen Aslıhan hem kırılır hem de kinlenir. Onun bu halini fark eden Çolpan bu fırsattan yararlanmaya çalışır. Tüm bu olaylar iki oba kadınlarının çalıştığı kilimhanede işleri ne yönde değiştirecek?