Gündem Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanında Hanlı Pazar kimin olacak?

Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanında Hanlı Pazar kimin olacak?

01.03.2017 - 08:09 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Vasilyus'un Hanlı Pazar üzerindeki hain emelleri Ertuğrul Bey'i deliye döndürecek. Bamsı Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölümde ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanında Hanlı Pazar kimin olacak

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi hayranlarına kötü haber geldi. Çarşamba 79. yeni bölüm ile ekrana gelmesi beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi kamouyana yaptığı açıklamada dizisinin olumsuz hava şartlarından dolayı çekim yapmakta zorlandığı ve bu yüzden diziye bir hafta ara verildiği açıklaması yapıldı. Diriliş Ertuğrul bu akşam ekrana 78. bölüm tekrarı ile gelecek. Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm ise 8 Mart Çarşamba akşamı izleyenleri ile buluşacak!

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 79. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


KAMUOYU AÇIKLAMASI!

Mevsimler şartlara bağlı olarak çekim sahamızda yaşanan sorunlar nedeniyle yayınımıza bir hafta ara vermek zorunda kaldık. 1 Mart Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul, tekrar bölümüyle TRT1 ekranlarında olacaktır. Dizimizin 79. bölümü 8 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de TRT1 ekranlarında yayınlanacaktır. Diriliş Ertuğrul dizisinin içerik, yapım ve prodüksiyon olarak büyüklüğü göz önüne alındığında yaşanan gecikmenin siz değerli izleycilerimiz tarafından anlayışla karşılanacağına inanıyoruz. Saygılarımla..

Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanında Hanlı Pazar kimin olacak

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 79. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir?

Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır? sorusu Diriliş Ertuğrul 79. bölümde yanıt bulacak.