Gündem Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlıyor?

17.10.2016 - 12:32 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul için geri sayım sona eriyor. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezonu haftaya başlıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Diriliş Ertuğrul yeni sezona dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlıyor

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon tarihi belli oldu. Yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği ve bu yılın en merak edilen yapımlarından olan Diriliş Ertuğrul, bu yıl 3. sezonuyla, tarihe ışık tutmaya devam edecek. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada, 2 sezondur devam eden hikayenin dışında, başka bir hikaye ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkacaklarını söyledi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3. SEZON 2. FRAGMANI

"Ertuğrul" karakterinin yeni sezonda Kayı beyi olduğunu aktaran Bozdağ, "Ertuğrul Bey’in yolculuğunda başka bir hikaye başlayacak. Biraz gecikmeli gibi oldu ama yeni sezona başka bir hazırlıkla başlıyoruz. Yeni mekanlar, yeni obalar oluşturuldu. Yeni konseptler oluşturuldu ve yolculuğumuzda Bilecik Söğüt’e doğru gidiş var ve bu yıl da Ankara Karacadağ’daki hikayeleri ekrana getirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Bozdağ, iki sezon boyunca hikayenin geçtiği obada ve oba dışında hainleri temizlemekle meşgul olduklarına dikkati çekerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi artık fetih zamanı diyoruz. Diriliş, umut ediyorum bu yıl da izleyiciyi memnun edecektir. Şu anda her şey yerinde ve güzel gidiyor. Talihsiz bir kaza atlattı bir oyuncumuz ama kısa bir sürede iyileşti. O da aramıza dönecek. Bu yıl da izleyicinin hem geçmişi, hem bugünü Diriliş’ten okuyabileceğini düşünüyorum. Zaten biz hikayemizde, bugünü anlamak istiyorsak 13. yüzyılı anlamamız ve nerede nasıl başladığımızı iyi öğrenmemiz gerektiğini söylemiştik."

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3. SEZON 1. FRAGMANI



DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ OYUNCULAR

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

1997 yılında dünyaya gelen Batuhan Karacakaya İstanbul doğumludur. Şişli Ufuk Koleji’nde eğitimini sürdüren yakışıklı oyuncu birçok dizi projesinde yer almış ve genç yaşında şöhrete kavuşmuştur.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Batuhan Karacakaya vücut gelişim sporuyla uğraşmaktadır

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi ünlü isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde oynadığı Bülent Ziyagil karakteriyle ünlenen Batuhan Karacakaya son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosuna katılmıştır.

ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK KİMDİR?

ağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 tarihinde Sivas’da doğmuştur. İlk, orta ve lisede de tiyatro oyunlarında yer aldı. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde okurken de fakültenin tiyatro kulübünde faaliyet gösterdi. Üniversite bitince askerliğini yaptı ve dönünce kısa bir süre bir ilaç firmasında temsilcilik yaptı.

Sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’ne girerek orada okudu ve mezun oldu. Bu okulda okurken 2008 yılında “Gazi” dizisi ile televizyona adım attı.

Osman Sınav tarafından yaratılan ve 2009 yılında başlayan, başrolünde Tayanç Ayaydın’ın oynadığı “Sakarya Fırat” dizisinde oynadı.

2011 yılında başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil, Merve Boluğur’un oynadığı “Kuzey Güney” adlı dizide kötü adam Barış Hakmen karakterini oynamıştır. Çağdaş Onur Öztürk, 2016 yılı 3. sezonuyla Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosuna katılmıştır.