Gündem Diriliş Ertuğrul'un 72. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor!

Diriliş Ertuğrul'un 72. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor!

04.01.2017 - 17:00 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul'un heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yılbaşı haftası nedeniyle ertelenen Diriliş Ertuğrul'un 72. yeni bölümünde gerilim artıyor! Sadettin Köpek yeni planlar peşindeyken; Ural, Ertuğrul'un eline düşer. Fırtınalar estiren yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul 11 Ocak Çarşamba akşamı Trt1'de.

Diriliş Ertuğrulun 72. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor

Diriliş Ertuğrul 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 72. yeni bölüm fragmanında bütün cihan üzerimize gelecek beyim açıklaması yapan Artuk Bey'e Ertuğrul'un cevabı çok nettir. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Ertuğrul: Bizde düşmana göre oyun kurar, tuzak bozar, pusu atarız...

Haberin Devamı

Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları dizi. Diriliş: Ertuğrul bu hafta yayınlanmayınca gözler yeni haftaya çevrildi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul geçen hafta ekrana gelen son bölümde ErtuğruL, Candar Bey'in teklifi karşısında şoke olur. Bir tarafta Kayı Boyu'nun geleceği diğer yanda gözünden sakındığı Halime Hatun vardır. Candar Bey kızı Aslıhan Hatun'u Ertuğrul ile evlendirerek bölgede birlik beraberlik ve sukuneti sağlamayı amaç edinmektedir. Ertuğrul Bey Hanlı Pazar'da kazandığı hakimiyeti elden bırakmamak adına bir toy düzenler. Ertuğrul, Toy'a katılan davetsiz misafir Sadettin Köpek yeni sorunları beraberinde getirecektir. Öte yandan Ural sinsi planlarını bir an önce devreye sokmak için hamlesini yapar ve Ertuğrul'u zor durumda bırakacak olan tuzağını kurar. Ural bu tuzak sayesinde hem hanlı pazar'ın hemde hayal ettiği altına kavuşmayı hedeflemektedir.