Gündem Doğru ev dekorasyonu nasıl olmalıdır?

Doğru ev dekorasyonu nasıl olmalıdır?

24.04.2018 - 15:19 | Son Güncellenme:

Çoğumuz, bir evin güzel olma derecesini evimizin oda sayısına, küçük veya büyük olmasına göre etkilendiğini sanmaktadır. Genişlik açısından büyük evler yarar sağlasa da, verilen dekorasyon önerileri sayesinde; her genişlikteki evin, sizin hayal gücünüz ve doğru bilgilerle birleştirilmesi sayesinde çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Evinizin güzel, geniş, ferah ve göz alıcı olmasını istiyorsanız, o eve sadece güzel enerjinizi ve doğru eşyaları vermesiniz!

Doğru ev dekorasyonu nasıl olmalıdır

Güneş görmeyen karanlık evlerinizi seçimlerinizle aydınlatın

Haberin Devamı

Dekorasyonun önemli parçalarından biri de aydınlık evlerdir. Doğal bir ışık ile evimizin aydınlık görünmesini hepimiz isteriz fakat pek çoğumuzun böyle bir şansı olmuyor. Umutsuzluğa kapılmak mı? Kesinlikle hayır! Yapacağınız küçük dekorasyon hileleri sayesinde bu sorunu çok kolay halledebiliriz. Bir ev, doğal yollardan ışık almıyorsa şüphesiz ilk akla gelen çözüm; aydınlatmadır. Evimizin göz bebeği aydınlatmalarımızın ışık ayarlarını ve kullanım sayısını doğru ayarladığımız takdirde bu sorunun bir kısmını çözebilirsiniz. Diğer bir çözüm ise duvarlar! Duvarlarınızı boyayacağınız aydınlık renklerle artı bir çözüm etmiş olursunuz. Doğru duvar rengine doğru aydınlatmaya, açık tonlarda mobilya ve parkeleri eklediniz mi de doğru bir dekorasyona adımınız başlamıştır.

Haberin Devamı

Yapacağınız doğru renklendirmelerle evinizi şenlendir

Ev dekorasyonunu değiştirmek isteyen insanlar, genelde seçtikleri koltuklara göre her şeyi uyumlu kullanmayı tercih ederler. Örneğin; kahverengi koltuk alındıysa, kahverengi-krem perdeler ve aynı şekilde krem-kahverengi mobilyaların doğru olunduğu sanılır. Tabii ki bir tercih meselesi ama eğer kahverengi bir koltuğunuz varsa, neden zümrüt yeşili perdelerle tezatlık yakalayıp dekore etmeyelim ki? Her şey tabii kibir uyum içerisinde olmalıdır belki ama doğru bir uyum içerisinde olmalıdır. Renk seçimlerinizi, benzer değil de tezat bir uyum içerinde kombin edebilirsiniz. Renk skalası çok geniş, siz yeter ki hayal gücünüzü canlandırın!

Dekoratif ürünlerle evinizi doldurun

Evimizi eşyalarını aldık, yerleştirdik. Ama bir sorunumuz var, dekorasyonumuz istediğimiz gibi dolu dolu görünmüyor mu? O zaman yapacağınız şeyler; kendi tercihinize göre aldığınız vazonuzu rengârenk çiçeklerle süslemek, koltuğunuzun üzerine salaş bir şal atmak, duvarlarınızı çerçevelerle renklendirmek gibi pek çok dekoratif ürünü evinizin en doğru köşesine yerleştirmek olmalıdır. Unutmayın, evinizin asıl mimarı sizsiniz!