Gündem Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 emekli ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 emekli ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri

06.06.2022 - 11:00 | Son Güncellenme:

Emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri ve tutarı milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. SSK emeklileri, Bağ-Kur emeklileri ve memur emeklileri ise ödeme tarihlerini araştırıyorlar. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar?

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2022 emekli ikramiyesi ne kadar oldu Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatağacağını araştırıyor. Milyonların merakla beklediği emekli ikramiyesi tarihi ve miktarı merak konusu oluyor. Peki emekli bayram ikramiyesi ne kadar 2022? SSK ve Bağ-Kur bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2022?

Haberin Devamı

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ödeme tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak ikramiyenin Kurban Bayramı'ndan önce yatması bekleniyor. 2022 yılında Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi gününe denk geliyor. Emekli ikramiyelerinin bu tarihten önce yatması bekleniyor. 

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

Emekli bayram ikramiyesi Ramazan Bayramı'nda 1100 TL olarak ödenmişti. 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi miktarlarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.