GündemŞırnak'ta durdurulan araçtan servet çıktı; piyasa değeri 590 milyon

Şırnak'ta durdurulan araçtan servet çıktı; piyasa değeri 590 milyon

24.04.2026 - 02:30 | Son Güncellenme:

Emniyet Genel Müdürlüğü, Şırnak'ta kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan bir araçta piyasa değeri 590 milyon TL olan kaçak altın ve döviz ele geçirildiğini açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Şırnak’ta kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda; Cizre ilçesinde durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 590 milyon TL olan kaçak altın ve döviz ele geçirildiğini açıkladı. Olayla ilgili 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE VURGUSU

EGM, sanal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Şırnak Emniyet Müdürlüğümüz KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Cizre Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda; Cizre ilçemizde durumundan şüphelenilen bir araç durdurularak gerçekleştirilen aramalarda piyasa değeri yaklaşık 590.000.000 TL olan kaçak altın ve döviz ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonda; 30 adet (1 kg’lık) külçe altın, 85.939,5 gram (66 parça halinde) altın, 90.600 Dolar, 7.470 Euro ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır. Suçun her türlüsüyle olduğu gibi kaçakçılık suçlarıyla da mücadelemiz amansız ve kararlılıkla devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şırnakta durdurulan araçtan servet çıktı; piyasa değeri 590 milyon

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler