Gündem Erbakan'ı anma günü için dev etkinlik

Erbakan'ı anma günü için dev etkinlik

27.02.2012 - 19:55 | Son Güncellenme:

Türkiye Cumhuriyeti'nin 27'nci Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın ölümünün birinci yılı dolayısıyla Üsküdar Belediyesi tarafından çok kapsamlı bir anma gecesi düzenleniyor. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinlik için yoğun bir katılım bekleniyor. Yetkililer Kültür Merkezinin girişlerine dev plazmalar ile dışarıda kalabilecek misafirlerinde görmesini sağlayacaklar...

Erbakanı anma günü için dev etkinlik

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara programa ilişkin yaptığı açıklamada "12 Ekim 1969 yılında başlayan ve olağanüstü gelişmelerle, iniş ve çıkışlarla, değişim ve dönüşümlerle geçen siyasi mücadelesini, kendisinin ve Türkiye'nin dönüm noktalarından birisi olarak tarihe geçen 28 Şubat darbesinin 14. yıldönümünde noktalayan Necmettin Erbakan'ı anma programında "Milli Görüş" düşüncesinin liderinin hayatı ve mücadelesinin konu alınacağını" söyledi.

TARİFİ FOTOĞRAFLAR DA SERGİLENECEK...

Anma programında Necmettin Erbakan'ın hayatından çeşitli kesitlerin sunulacağı fotoğraf sergisi, tanıtım filmi ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından bir panel gerçekleştirilecek. Panele; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, SP GİK Üyesi ve Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Gazeteci Mustafa Özcan, Ekrem Kızıltaş ve Nazlı Ilıcak konuşmacı olarak katılacaklar. 27 Şubat Pazartesi günü Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da başlayacak.