GündemEsenler'de baltalı dehşet! Konuşmak için gitti, saldırıya uğradı; 7 tutuklama

Esenler'de baltalı dehşet! Konuşmak için gitti, saldırıya uğradı; 7 tutuklama

09.08.2026 - 22:14 | Son Güncellenme:

İstanbul Esenler'de "kız meselesi" yüzünden buluşmaya giden 17 yaşındaki İ.A., kalabalık bir grubun saldırısına uğradı! Tekme, yumruk ve baltalarla darbedilen gencin dehşet anları kameralara anbean yansıdı. Olay sonrası harekete geçen polisin yakaladığı 7 maganda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Esenlerde baltalı dehşet Konuşmak için gitti, saldırıya uğradı; 7 tutuklama

Olay, 7 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki açık otoparkta meydana geldi. Sanal medya platformlarında, 'Kalabalık grup, 1 kişiye tekme, tokat ve keserle saldırdı' şeklindeki paylaşımlar üzerine Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, saldırıya uğrayan kişinin İ.A. isimli çocuk olduğu belirlendi. İ.A.'nın, 'kız meselesi' nedeniyle şüphelilerle konuşmak için olay yerine gittiği, burada kalabalık grubun saldırısına uğradığı tespit edildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
1/4

2/4

3/4

4/4

BALTA VE YUMRUKLARLA SALDIRDILAR 

Siber ve saha devriyelerinin çalışmaları sonucunda, olaya karıştığı belirlenen şüphelilerin İ.A.'yı tekme ve yumruklarla darbettiği, gruptan Ö.B. (16) ile S.D.'nin (18) ise saldırı sırasında balta kullandığı belirlendi. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu S.D. (18), R.E. (20), İ.T. (16), E.Ö. (20), K.A. (20), Y.A. (20) ve Ö.B. (16) gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 7 şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler