Gündem Esenyurt'ta önce baltalı sonra sopalı yol verme kavgası!

Esenyurt'ta önce baltalı sonra sopalı yol verme kavgası!

17.06.2021 - 10:19 | Son Güncellenme:

İstanbul Esenyurt'ta aynı bulvar üzerinde yol verme nedeniyle çıkan iki farklı kavgada önce balta sonra sopa kullanıldı. Öte yandan baltalı saldırganın koşmaya başladığını görenler vuramadan araya girenler engelledi. Öte yandan Güngören’de de trafikte yol verme tartışması kavgaya dönüştü. 2 kişi, tartıştıkları kişiye sopalarla saldırdı.

Esenyurt'ta Doğan Araslı Bulvarı'nın farklı noktalarında dün akşam saatlerinde yol verme kavgaları çıktı. İlk kavgada hafif ticari araç şoförü ile kamyonet şoförü arasında yol verme tartışması başladı.

Haberin Devamı

Tartışma, iki taraf da birbirine hakaret edince kavgaya dönüştü. Hafif ticari aracın şoförü, arabasından aldığı balta ile tartıştığı kişinin üzerine koşmaya başladı. Saldırganı balta ile vuramadan araya girenler engelledi

SOPA İLE SALDIRDI

Aynı bulvarın farklı bir noktasında ise servis aracının şoförü, hafif ticari aracın şoförü ile tartıştı. Aracın yanına giden servis şoförü, içeride oturan kişiye yumruk attı. Araçtaki bir yolcu, aşağı inerek araya girdi. Aldığı yumruk darbelerinin ardından aracından inen hafif ticari aracın şoförü, eline aldığı sopa ile tartıştığı kişiye saldırdı.

 

GÜNGÖREN

Güngören Mehmet Nesih Özmen Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde dün Bakırköy yönüne giden hafif ticari araç sürücüsü ile aynı istikamette seyir halinde olan otomobil sürücüsü arasından yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilden inen 2 kişi, hafif ticari aracın sürücüsüne yumruk attı. Ardından da ikili, ellerine aldıkları sopalarla, sürücüye saldırdı. Diğer araç sürücüleri, tarafından sonlandırılan kavgada başından yaralanan hafif ticari araç sürücüsü, hastaneye gitti.