GündemEski gelinini öldürüp, tıraş olmuştu! Cezaevinde intihar etti

Eski gelinini öldürüp, tıraş olmuştu! Cezaevinde intihar etti

29.11.2025 - 23:04 | Son Güncellenme:

Zonguldak'ta oğlunun boşandığı eski eşini av tüfeğiyle vurup öldüren Hüseyin Derin, cezaevinde kendisini asarak intihar etti. Derin, eski gelinini öldürdükten sonra berbere gidip tıraş olmuş ve ardından teslim olmuştu.

Eski gelinini öldürüp, tıraş olmuştu Cezaevinde intihar etti

ZONGULDAK'ta, oğlunun boşamasına rağmen birlikte yaşadığı Gönül Karakök’ü (43) av tüfeği ile vurup öldürdüğü gerekçesiyle Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Hüseyin Derin (71), kendini asarak intihar etti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Çaycuma ilçesi Perşembe Beldesi Kızılbel köyünd 18 Ocak'ta Hüseyin Derin, oğlundan boşanmasına rağmen kendileriyle yaşayan eski gelini Gönül Karakök ile ‘telefonda kimle konuştun’ nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Hüseyin Derin, av tüfeği ile eski gelinine 2 el ateş etti. Sırt ve boyun bölgesinden yaralanan Karakök, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

CİNAYETİN ARDINDAN TIRAŞ OLMUŞTU

Olayın ardından dağ yolundan kaçan Hüseyin Derin, köy merkezinde berbere gidip, "Beni tıraş et. Gelinimi vurdum, teslim olacağım" deyip, tıraştan sonra yoldan geçen bir jandarma ekibine teslim oldu. Öte yandan, 3 çocuk annesi Gönül Karakök'ün ölen babasından kendisine bağlanan maaşını almak için boşandığı ancak, eşi ve ailesiyle birlikte yaşamaya devam ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Hüseyin Derin, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü. Burada tutuklu bulunan Derin, kendini asarak intihar etti.

Haberin Devamı

Derin’in intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler