Gündem Eski hakem kadın taciziyle tehdit etti

Eski hakem kadın taciziyle tehdit etti

17.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şike dava dosyasında yer alan 29 Mayıs 2011 günü saat 15.37’de Gençlerbirliği yardımcı antrenörü Cengiz Demirel ile X şahıs arasında geçen görüşme dikkat çekici

Eski hakem kadın taciziyle tehdit etti

Polis fezlekesinde yer alan telefon görüşmesinde eski hakem Zafer Önder İpek’in kadın taciziyle ilgili bir olayı basına vermekle kendilerini tehdit ettiği ileri sürülüyor. Polis fezlekesine göre İstanbul’daki olaylardan kast edilen Fenebahçe ile yapılan şike faaliyetleri. Fezleke de yer alan görüşme şöyle:

Haberin Devamı

X: ...Bana Zafer Önder İpek haber gönderiyor Antalya’daki kadına tacizden dolayı delil var basına vereceğiz. Ben de dedim ki o basına verirse bende İstanbul’daki olayları basına veririm dedim.
DEMİREL: Hocam onun benimle bir ilgisi yok. Benim İstanbul ile birşeyle bir ilgim yok, tamam mı? Öyle sağda solda ‘Cengiz şunu yapıyor bunu yapıyor’ deme lütfen bak ben de yeri gelir Antalya’yı anlatırım bak birbirimizi üzmeyelim...
X: Hocam ben seni üzmem ki... Beni çağırdığında böyle böyle olaylar olmuş dediğinde dedim ki Mehmet abi ne böyle bir olay oldu ne de ben böyle bir olay gördüm dedim ben... Ona o Zafer de şahit ona.