Gündem Eski sevgilisinin yanında arkadaşının cinsel organını kesti!

Eski sevgilisinin yanında arkadaşının cinsel organını kesti!

27.09.2017 - 17:11 | Son Güncellenme:

Giresun’da iki arkadaşın sevgili kavgasında bir kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Giresun’da meydana gelen olayda hayatını kaybeden Y.A’nın cinsel organın kesik olduğu öğrenildi

Eski sevgilisinin yanında arkadaşının cinsel organını kesti

Edinilen bilgilere göre, Merkez Osmaniye mahallesinde yaşanan olayda bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı N.Y’nin yakın arkadaşı Yusuf Akkaya ile ilişkisi olduğunu öğrenen Hakan Ö. isimli genç çılgına döndü.

Haberin Devamı

İddiaya göre Hakan Ö. eski sevgilisini bir süre takip ettikten sonra yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Yusuf Akkaya’nın evine girdiğini gördü. Bir süre sonra eski sevgilisi N.Y’nin peşinden eve giren Hakan Ö. çift ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüşünce iddiaya göre Hakan Ö. yanında bulunan kesici alet ile önce Yusuf Akkaya’ya sonrada N.Y’ye saldırdı. Eski sevgili ağır yaralanırken Yusuf Akkaya olay yerinde hayatını kaybetti.

Öte yandan sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede olay yerinde hayatını kaybeden Yusuf Akkaya'nın cinsel organın da kesilmiş olduğu ortaya çıktı.

Cinayeti işleyen Hakan Ö. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı