Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı öncesi heyecan dorukta!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı öncesi heyecan dorukta!

27.05.2016 - 10:32 | Son Güncellenme:

Ekranların mafya dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yepyeni bölüm heyecanı başladı. Takipçileri merakla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak diye interneti kurcalamaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragman ve özeti...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı öncesi heyecan dorukta

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her salı günü ATV ekranında yayınlanmaktadır. Bu hafta ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölümü ile ekrana gelecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Toprak'ın Ünal Kaplan'dan almış olduğu gaz ile masaya oturması onun ölümüne neden olmuştur. Alparslan yaşananların ardından silahını kullanmış ve lider gibi davranmıştır. Peki bunun sonucu ne olacak ? Ünal yaptığı planlar sayesinde masanın dengesini sağlamak istiyor ve bunun için yaptığı planları harfiyen uyguluyor. Ünal'in masayı toplayıp , Alparslan'ı oraya koymasının amacı ne ? Alparslan bu olaylardan ne kadar haberdar ?

Toprak'ın ölümü sonrası Özkan'ın akıbeti ne olacak. Belli ki Fikret bu olay sonrası temize çıkacak ve tüm gözler Özkan'ın üstünde olacak. Peki Ünal Kaplan gerçekten Özkan'ın yanında mı yer alacak , yoksa onun ölümüne mi izin verecek ? Akıl oyunlarına devam eden Ünal Kaplan bu işin içinden de sıyrılmak için yaptığı planlar adım adım hayata geçmiştir ve artık masa da yine herkes kendi çıkarları için çatışmaya başlar. Bu olaylardan sonra hamle sırası kimde olacak. Planları yapan Ünal Kaplan mı yoksa bunlara maruz kalan Hızır Çakırbeyli mi ?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı öncesi heyecan dorukta

Her ölümün arkasından yaşanan kargaşa Toprak'ın ölümü sonrası da yaşanacaktır. Öyle ki Toprak'ın akrabaları intikam ve kalanları toplama derdine düşecektir. Bu olay da Çakırbeyli ailesi için yine yeni bir tehditin oluşmasına neden olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 38 . YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

Turgay Tanülkü Şahin Ağa

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 38. yeni bölüm fragmanı öncesi heyecan dorukta

Ömrünün neredeyse yarısını hapiste geçirmiş, eski usul bir adam. Uzun süre yaşadığı hapishane hayatına alışmış, dışarıdaki düzene ayak uydurmak zorunda kalmak ona zor gelir. O şahsına münhasır kişiliğiyle asla birilerinin adamı olamayacak bir karakter. Eski otoritesi hiç sarsılmamış, etrafı tarafından sevilen sayılan, adaletten ayrılmayan bu yüzden sözü kanun bilinen biri.