Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

31.10.2016 - 08:28 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dün akşam ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Gülmezler Çetesi'ni bitirmek için and içti ve harekete geçti. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. bölümde yine ekrana kilitledi.Heyecanlı olaylar yaşatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde Hızır büyük bir plan yaptı. Meryem ise kıskançlık krizleri yaşadı, hepsi ve daha fazlası Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daydı.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Raci Şaşmaz üstlendiği, başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik gibi usta isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 45. son bölümü ile 1 Kasım Salı akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 46. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur.

Handan'ın Çakırbeyli ailesini karıştırmak adına yaptığı hamlesinin sonuçları ağır olmuştur. Son zamanlarda evde artan gergin haller, küslükler henüz nihayete ermemişken, Civciv ve Ayşen'in olayı herkesi darmaduman eder. Ceylan her seferinde yeni bir bahane bularak ailesiyle Hızır arasında mekik dokumaktadır. Meryem ise tepkisini göstermekte geç kalmayacaktır.

Haberin Devamı

Evde bunlar yaşanırken Gülmezlerin bahsettiği yedinci gün gelip çatmıştır. İlyas'ın haklı endişesi yaşanacak felaketi önlemeye yetmez. Ardı sıra gelen tehditlerden yine en masumlar nasibini alır. Özkan'ın yeğeni Taner'le birlikte kurduğu oyun da tıkır tıkır işlemektedir. Ünal bu evrede Hızır'la arası açık olan devlete daha yakın durmak isteyecektir.