Gündem Evlat Kokusu son bölümden sonra 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi!

Evlat Kokusu son bölümden sonra 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi!

19.04.2017 - 11:18 | Son Güncellenme:

Evlat Kokusu 6. bölüm ile ekrana geldi. Kanal D'de ekrana gelen Evlat Kokusu dizisinde Çınar’ın doğum günü partisi, patlayan silah sesi ile birlikte kana bulandı. Tetikçi, Çınar’ı korumak için hamle yapan Zeyno’yu vurdu. Evlat Kokusu 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Evlat Kokusu son bölümden sonra 7. yeni bölüm fragmanı yayına girdi

5 yıl sonra ilk kez oğlu Çınar'ın doğum gününü kutlayan Zeyno, tetikçiden çıkan kurşunun hedefinde kaldı. Aslan, tüm ailesini tehlikeye atan bu saldırının hesabını sormak üzere harekete geçti.

Haberin Devamı

EVLAT KOKUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EVLAT KOKUSU SON BÖLÜM ÖZETİ

Çınar’ın doğum günü partisi, patlayan silah sesi ile birlikte kana bulanır. Tetikçinin kurşunu, Çınar’ı korumak için hamle yapan Zeyno’ya isabet eder. Aslan, tüm ailesini tehlikeye atan bu saldırının hesabını sormak üzere harekete geçer.

Zeyno’nun velayet davasını üstlenen Av. Leyla, şoke edici bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Akbaşlar’ı karşısına alan Zeyno’ya karşı, gizli eller çoktan devreye girmiştir. Zeyno ile Aslan’ın Çınar’la birlikte dağ evinde geçirdikleri bir gece Zümrüt’ün sabrını taşırır.

Cevahir’le, Iraklılar’la yaptığı anlaşma nedeniyle karşı karşıya gelen Serdar, yukarıdan gelen bir emir ile saf değiştirir. Artık Aslan ve Hünkar’ın karşısında, Cevahir’in yanındadır Serdar. Güçler dengesindeki bu değişiklik Akbaşlar kadar, Zeyno’yu da etkileyecektir. Öte yandan, Aslan’la aralarında sorunlar yaşayan Zümrüt de önemli bir karar alır.