Gündem Bu yıl EYT çıkacak mı, son durum nedir? Emeklilikte yaşa takılanlar yasası ne zaman çıkacak, kimler yararlanacak?

Bu yıl EYT çıkacak mı, son durum nedir? Emeklilikte yaşa takılanlar yasası ne zaman çıkacak, kimler yararlanacak?

27.06.2022 - 18:46 | Son Güncellenme:

Emeklilikte yaşa takılanlar uzun yıllardır yasayı bekliyor. 2023 seçimleri öncesi EYT'lilerin umutları bir kez daha yeşerdi. Konu hakkında zaman zaman açıklamalar gelirken binlerce kişi son bilgileri almak için "EYT'de son durum nedir? Emeklilikte yaşa takılanlar yasası ne zaman çıkacak?" diye soruyor.

Bu yıl EYT çıkacak mı, son durum nedir Emeklilikte yaşa takılanlar yasası ne zaman çıkacak, kimler yararlanacak

EYT konusu gündemden düşmüyor. Masada birçok formül olduğu belirtilirken kesin ve net bir bilgi almak isteyen emeklilikte yaşa takılanlar günlük olarak konu hakkında bilgi almak istiyor. Sıkça "EYT'de son durum nedir? Emeklilikte yaşa takılanlar yasası ne zaman çıkacak?" sorusu geliyor.

Haberin Devamı

EYT SON DURUM

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş canlı yayında ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş konuşmasında EYT ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Orada da çalışma yapılıyor. Bu zamanlama meselesidir. Vatandaşın gündeminde olan, çarşıda pazarda insanların söylemiş olduğu herhangi bir konu yoktur ki hükümetin gündeminde olmasın. Çalışma Bakanlığı bu konuda çalışmalarını sürdürür öncelikler ortaya çıktığı zaman kamuoyu ile paylaşılır.