Gündem Fatih'te okul servislerine polis denetimi

Fatih'te okul servislerine polis denetimi

06.09.2021 - 17:32 | Son Güncellenme:

İstanbul Fatih’te, okulların başlaması ile birlikte trafik polisleri okul servislerini denetledi. Durdurulan okul servisleri kontrol edildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, okulların başlamasıyla birlikte Fatih Lahor kavşağında okul servislerini durdurdu. Muayenesiz olduğu gerekçesiyle iki gün önce trafik cezası yazılan okul servisi sürücüsü aracının muayenesini yaptırması yönünde uyarıldı.

Haberin Devamı

"DENETİM İYİDİR"

Servis şoförü Kahraman Uygun, "Muayene istasyonları dolu olduğundan muayene randevumuzu alamamıştık. Ondan dolayı memur arkadaşlar cumartesi günü cezai işlem uyguladı. Önümüzdeki cumartesi günü için randevumuz var. Eksiklerimizi giderip en kısa zamanda devam edeceğiz. Denetimler uygulansın. Denetim iyidir. 1 buçuk senedir sektör kan ağlıyor. 1 buçuk senedir çalışmıyoruz. Hayat şartlarından dolayı bu tarz eksikleri son günlere bırakmak zorunda kaldık. İhmalimiz var. Burada kendimizi öz eleştiri de yapalım. Randevu istasyonlarında randevu bulamıyoruz. Haftaya cumartesiye randevu buldum" diye konuştu.

"AŞI OLMAYANLARA SERVİS ÇEKTİRMİYORLAR"

Bir diğer servis şoförü Muammer Atakan, "Açılışı hayırlısıyla yapıyoruz. Ben de eksik yok. Her şeyimiz tam. Herkes aşıları olacak. Bizim 2 aşımız oldu. Olmayanlara servis çektirmiyorlar. Doğru bir karar" dedi.

Haberin Devamı