Gündem Filinta 30. bölüm nefesleri kesti-izle

Filinta 30. bölüm nefesleri kesti-izle

09.10.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Filinta artık Cuma günleri. 30. son bölümü ile ekrana gelen Filinta'da heyecan dorukta. Filinta 30. bölümü detayları haberimizde.

Filinta 30. bölüm nefesleri kesti-izle

TRT’nin sevilen Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinde bu hafta yüksek dozda gerilim, akıl oyunlarını barındıran sorgu taktikleri ile birlikte savaş haftası yaşanmaya başlayacak..

Haberin Devamı

Dizinin geçen iki bölümünde yaşanan önce Külliyeye yapılan kanlı baskınla birlikte Kadı Gıyaseddin’in ölümü, Padişah'ın ve Kadı'nın çocuklarının kaçırılması herkesi perişan etmişti. Sonrasında ise Filinta Mustafa’nın, Davut Paşa, Bıçak Ali ve Abdullah ile birlikte çıktığı yolculuktaki hem çocukları bulmak, hem de Manastır Baskınını gerçekleştirerek Kardeşlik Teşkilatının başındaki Padre’yi öldürmesi, Farah’ı yakalaması ve üstelik içlerine sızan bu kadının kimliği, ortalığın iyice gerilmesine sebep olmuştu.

FİLİNTA 30. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Filinta Mustafa (Onur Tuna), Bıçak Ali (Cem Uçan) ve Abdullah (Kamil Güler) çocukların izini sürmeye devam eder. Farah'ın (Berrak Tüzünataç), yakalanışıyla birlikte, kendisini neler bekleyecek? Sorgu sırasında neleri hatırlayacaktır? Yüce Efendi-Kenan Miloş’un (Suavi Eren) emriyle çocuklar nereye götürülecektir?

Haberin Devamı

Filinta Mustafa ve tüm ekip Farah'ı konuşturmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Davut Paşa (Mustafa Avkıran), Farah'ın sorgusunda inisiyatifi kime verecek? Abdullah nasıl bir fikir öne sürecektir ki, herkes buna şaşıracaktır. Boris Zaharyas (Serhat Tutumluer), Yüce Meclise, kendisine verilen yetkiyle ilginç bir teklifte bulunur. Ancak bu teklif bazılarının hoşuna gitmeyecektir. Padişah, (Bülent Alkış) Süreyya (Nur Fettahoğlu) ile neden hususi görüşmek isteyecek? Ve kendisine ne teklif edecektir?

Bıçak Ali (Cem Uçan), evleneceği kadın Süreyya’nın, Boris ile verdiği karar üzerine nasıl bir tepkide bulunacak? Ve Süreyya Ali’ye gerçeği açıklayacak mıdır? Geçtiğimiz sezon Osmanlı’nın başına belalar açan, Filinta Mustafa ve ekibi tarafından yakalanan, hapiste bir arada olan Haritacı Şifahi (Mustafa Uzunyılmaz), Uzun Tüfek (Özcan Varaylı) ve Bekri (Ebubekir Öztürk), özgürlükleri için hangi teklifle karşılaşacaklardır?

Mustafa’nın bulduğu iz, onu ve can yoldaşlarını nereye götürecektir? Bu sorular ve dahası, 9 Ekim Cuma akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan, ES Film’in yapımcısı olduğu Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ cevap bulacak…