Gündem Fırat Kalkanı bölgesinde şehit olan asker, Samsun'da toprağa verildi

Fırat Kalkanı bölgesinde şehit olan asker, Samsun'da toprağa verildi

08.10.2021 - 14:50 | Son Güncellenme:

Suriye’de 'Fırat Kalkanı' harekat bölgesinde teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse (24), memleketi Samsun'da son yolculuğa uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da şehit ailesine taziye mesajı gönderdi.

Fırat Kalkanı bölgesinde şehit olan asker, Samsunda toprağa verildi

'Fırat Kalkanı' harekat bölgesinde görevli olan Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse, dün nöbet tuttuğu sırada teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit oldu. Özköse için memleketi Samsun'un Tekkeköy ilçesinde tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Fırat Kalkanı bölgesinde şehit olan asker, Samsunda toprağa verildi

Törene şehidin babası Musa, annesi Saniye, kardeşleri Tuğba ve Arda Özköse, sözlüsü Fatma Duman ile Vali Zülkif Dağlı, askeri erkan ve çok sayıda kişi katıldı. Şehidin annesi Saniye Özköse, fotoğrafını öptüğü oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü. Ocak ayındaki nişanına hazırlık yaptığı öğrenilen şehit Tayfun Özköse'nin cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı harekat bölgesinde şehit olan Deniz Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse'nin ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Fırat Kalkanı harekat bölgesinde terör örgütünce düzenlenen saldırıda şehit olan Deniz Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Özköse'nin ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.