GündemFizyoterapist Simge'nin ölümüne sebep olan sürücü ile ilgili şok detay

Fizyoterapist Simge'nin ölümüne sebep olan sürücü ile ilgili şok detay

20.11.2025 - 15:25 | Son Güncellenme:

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Simge Bayram'a (26), otomobil ile çarparak ölümüne neden olan S.T. tutuklandı. S.T.'nin 17 yaşında ve ehliyetsiz olduğu öğrenildi.

Fizyoterapist Simgenin ölümüne sebep olan sürücü ile ilgili şok detay

Kaza, 17 Kasım'da Selçukbey Mahallesi Ali Marım Bulvarı'nda meydana geldi. Özel bir hastanede fizyoterapist olarak çalışan Simge Bayram'a, direksiyon dersi aldığı kursa gitmek üzere yaya geçidinden geçtiği sırada S.T. yönetimindeki 34 DPB 653 plakalı otomobil çarptı. Bayram, metrelerce sürüklendi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

 

Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Simge Bayram, kurtarılamadı. Polis, otomobil sürücüsü S.T.'yi gözaltına aldı. Bayram'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu Denizli Bölge Başkanlığı morgunda yapılan otopsi sonrası İzmir'de toprağa verildi. Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında otomobil sürücüsü S.T.'nin, 17 yaşında olduğu ve ehliyetinin olmadığı belirlendi.

İfadesinde; kazayı hatırlamadığını söyleyen S.T., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler