Gündem Gelinlerin dayak intikamı: 3 ölü

Gelinlerin dayak intikamı: 3 ölü

05.03.2008 - 12:17 | Son Güncellenme:

.

Gelinlerin dayak intikamı: 3 ölü

Afyonkarahisar'da 2 gelin kendilerine sürekli dayak attığını öne sürdükleri kayınvalide, kayınpeder ve dayağa tepki göstermeyen eşlerinden birini av tüfeği ile öldürdü.

Haberin Devamı


Cinayetten sonra kaçan gelinler yakalandı.Olay dün gece merkeze bağlı Salar Beldesi'nde meydana geldi. Gelinler Sultan K. ile resmi nikahsız Gülizar P., kayınvalideleri Fadime K''dan sürekli dayak yediklerini iddia ederek katliam yaptı. İki gelin evdeki av tüfeğiyle kayınvalideleri Fadime K. ile kayınpederleri Mehmet K'yı ardından da dayağa göz yumduğu öne süren Sultan K. eşi İbrahim K.'yi öldürdü. Evde 3 kişiyi öldürdükten sonra kaçan Sultan K. ile Gülizar P., jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan gelinlerin sorgusu sürüyor. 

 
KAYNANAYI BALTA VE KESERLE ÖLDÜRMÜŞLER

İki genç kadının kaynana Fadime K'yi keser ve baltayla, K’nin eşi ve oğlunu da av tüfeğiyle öldürdükleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Salar beldesindeki bir evde işlenen cinayetlerin ardından kaçmaya çalışan cinayet zanlıları Güllizar P.(15) ile Sultan K. (25), belediye otobüsüyle geldikleri Afyonkarahisar’da, şehirler arası otogarda büyük şehirlere gitmek için bilet aradı. İki kadın, bilet bulamayınca otobüsle Bolvadin ilçesine gitti. İlçede, kaçamayacaklarını anlayan kadınlar Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu.

Haberin Devamı

Mevlüt Karaaslan’ın yaklaşık bir yıldır imam nikahıyla birlikte yaşadığı Güllizar P. ile İbrahim Karaaslan’ın eşi Sultan K.’nın, ifadelerinde, kaynanaları Fadime Karaaslan’ın kendilerini sürekli dövdüğünü öne sürdüler.

Sultan K. ve Güllizar P., polise "Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bir de çocuklarımızın başkalarından olduğunu, bizim kocalarımızı aldattığımızı söyleyince iş çığırından çıktı. Keser ve balta ile başına vurarak öldürdük. Bizi yaşatmazlar diye, dışarıdan eve gelen kayın babamız Mehmet K ile oğlu İbrahim K.’yı da evdeki av tüfeği ile öldürdük" şeklinde iddialarda bulundukları öğrenildi.

Zanlıların sorguları devam ediyor.Bu arada, ölen 3 kişinin cesetleri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından, yakınlarınca Salar beldesine getirildi. Fadime, İbrahim ve Mehmet K’nın cenazeleri, kılınan namazın ardından belde mezarlığında toprağa verildi.