Gündem Gülümse Yeter 15. yeni bölümde Gül ve Sarp arasında neler yaşanıyor?

Gülümse Yeter 15. yeni bölümde Gül ve Sarp arasında neler yaşanıyor?

28.10.2016 - 10:40 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan Gülümse Yeter 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter dizisinde Kemal'in baskılarına dayanamayan Gül Sarp'a aşık olduğunu söyleyecektir. Gül Sarp'a söylediği güzel sözler ile Sarp'ın kalbini fethedebilecek midir? Gülümse Yeter 15. yeni bölüm fragmanı ile 1 Kasım Salı akşamı ekrana geliyor.

Gülümse Yeter 15. yeni bölümde Gül ve Sarp arasında neler yaşanıyor

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Gülümse Yeter 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. MF yapım imzalı Gülümse Yeter dizisinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Pamir Pekin, Yılmaz Kunt ve Seray Kaya yer alıyor.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 14. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter 15. yeni bölümde Gül ve Sarp arasında yeni bir aşk mı doğacak? Kemal'in baskılarına dayanamayan Gül Sarp'a aşık olduğunu söyleyecek. Gülümse Yeter 15. yeni bölüm fragmanı ile 1 Kasım Salı akşamı ekrana geliyor.

GÜLÜMSE YETER 14. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in 14. bölümünde; Lütfü’yle iş birliği yapan Cem’in Yasemin ve Sarp’ı ayırma planı işe yaramıştır. Cem’in Yasemin’i öptüğünü gören Sarp, Yasemin’den uzaklaşır ve kendini kandırılmış hisseder. Kemal, Gül’e yakın olabilmek için tekrar hastaneye döner. Gül ise Seçil’in tuzağına düşen Kemal’e olan inancını tamamıyla kaybeder. Sarp ve Gül’ün aşk acısı çekmeleri onları birbirine daha da yakınlaştırır. Hasan Efendi'nin evde yalnız kalmasını fırsat bilen Neriman, bulduğu her fırsatta soluğu Civan'ların evinde alır. Tevfik’in de eve yerleşmesiyle Hasan Efendi kendisini yeni bir karmaşanın içinde bulur. Yeni ve büyük ev ile heyecanlanan Ahmet ve Ayten umduklarını bulamaz. Yaşanan aksilikler ve büyük evin zorlukları arasında sıkışıp kalırlar. Civan'lar sayesinde evine geri dönen Nermin evin keyfini çıkartırken, Lütfü ise Cem’in şirketinde işe başlar.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 15. BÖLÜM FRAGMANI