Gündem Hafta sonu havalar nasıl olacak? Bu bölgeler dikkat!

Hafta sonu havalar nasıl olacak? Bu bölgeler dikkat!

02.06.2018 - 01:54 | Son Güncellenme:

İstanbul'da ve yurt genelinde hafta sonu havalar nasıl olacak? Hafta sonunun gelmesiyle birlikte plan yapan vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Peki hava bugün ve yarın nasıl olacak?

Hafta sonu havalar nasıl olacak Bu bölgeler dikkat

Geçtiğimiz hafta yaşanan sağanak yağış birçok yerde kendini güneşli havaya bıraktı. Özellikle son 2 gündür hissedilen sıcak hava hafta sonu da Türkiye'nin birçok bölümünde etkisini gösterecek. Bugün Türkiye'nin batı tarafı güneşli hava etkisi altındayken Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sağanak yağış görülecek. Pazar günü de havalarda herhangi bir değişim yaşanmayacak. Fakat Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan yağışın yarın azalması bekleniyor.

Haberin Devamı

İstanbul'da bugün 26 derece ve parçalı bulutlu bir hava hakim olurken, Ankara'da hava sıcaklığı 28 derece olacak. İzmir'de ise sıcaklıkların 33 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Yarın ise İstanbul'da 26 derece ve parçalı bulutlu bir hava olacağı tahmin edilirken sıcaklıkların başkent Ankara'da 27 derece civarı olacağı öngörülüyor. İzmir'de ise sıcaklıkların 31 derece olması bekleniyor.

Hafta sonu havalar nasıl olacak Bu bölgeler dikkat

Hafta sonu havalar nasıl olacak Bu bölgeler dikkat