Gündem Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri

Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri

06.03.2021 - 17:16 | Son Güncellenme:

Marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Hafta sonu market çalışma saatleri araştırılmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? İşte Cumartesi ve Pazar günleri marketlerin çalışma saatleri.

Hafta sonu marketler açık mı Marketler kaça kadar açık İşte market çalışma saatleri

Son dakika: Market çalışma saatleri nedir? Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, saat kaça kadar açık? Sokağa çıkma yasağında ihtiyaçlarını gidermek için markete gidecek olan vatandaşlar market çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, marketler bugün kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri.

Haberin Devamı

MARKETLER KAÇTA AÇILIYOR, KAPANIYOR?

İçişleri Bakanlığı normalleşme genelgesine göre daha önce saatleri belirlenmiş olan bakkal, market, manav, kasap işyerlerinin açılış kapanış saatleri düşük, orta ve yüksek risk grubundaki illerde 07.00 - 20.00 saatleri arasında olması kararlaştırıldı.

İSTANBUL'DA BUGÜN MARKETLER SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

İstanbul yüksek riskli iller arasında yer aldığı için Cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. İstanbul'da marketler 07.00 - 20.00 saatleri arasında açık olacak.

DÜŞÜK RİSKLİ İLLER

Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır.

ORTA RİSKLİ İLLER

Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Manisa, Isparta, Eskişehir, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bayburt, Erzurum ve Kars.

Haberin Devamı

YÜKSEK RİSKLİ İLLER

İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Bilecik, Kütahya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Kırıkkale, Karaman, Mersin, Niğde, Kayseri, Kilis, Artvin, Ardahan.

ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Edirne, Balıkesir, Sakarya, Burdur, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Osmaniye ve Adıyaman.