GündemHatay’da gizli bölmeden 38 kaçak göçmen çıktı! 2 organizatör tutuklandı

Hatay’da gizli bölmeden 38 kaçak göçmen çıktı! 2 organizatör tutuklandı

31.10.2025 - 10:17 | Son Güncellenme:

Hatay’da polis ekiplerinin dikkati insan kaçakçılarını yakalattı. Antakya-Kırıkhan yolu ve Erzin uygulama noktasında durdurulan iki araçta yapılan aramada, biri gizli bölmeye saklanmış toplam 38 kaçak göçmen yakalandı. Araçları kullanan iki organizatör çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Hatay’da gizli bölmeden 38 kaçak göçmen çıktı 2 organizatör tutuklandı

Hatay'da durdurulan 2 araçta yapılan aramada, 38 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan 2 organizatör, tutuklandı.

Haberin Devamı

DURDURULAN 2 ARAÇTAN 38 KAÇAK GÖÇMEN ÇIKTI

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerin tarafından Antakya-Kırıkhan yolunda durdurulan bir araçta, Türkiye'de geçerli oturma izni bulunmayan 7 yabancı uyruklu göçmen tespit edildi.

Hatay’da gizli bölmeden 38 kaçak göçmen çıktı 2 organizatör tutuklandı

Aynı kapsamda, Erzin uygulama noktasında durdurulan başka bir araçta da gizli bölme içerisinde 31 yabancı uyruklu göçmen yakalandı.

2 TUTUKLAMA

Her iki olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 organizatör, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Hatay’da gizli bölmeden 38 kaçak göçmen çıktı 2 organizatör tutuklandı

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler