Gündem Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanında aşk dolu anlar!-izle

Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanında aşk dolu anlar!-izle

21.08.2016 - 09:33 | Son Güncellenme:

Hayat Sevince Güzel 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Soluk soluğa takip edilen Hayat Sevince Güzel bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanında aşk dolu anlar-izle

Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümleri ile izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm'de Savaş ve Zarife aşkı giderek büyüyor. Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölümde izleyenleri ekrana kilitleyecek. Fox TV'nin her pazartesi ekranlara getirdiği Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanında Zarife ve Savaş'ın aşkları iyice ortaya çıkıyor. Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

‘Aşkın Ege halleri’ diyebileceğimiz bu dizide aşk, bazen romantik, bazen “serseri” yönüyle televizyon seyircisine oldukça eğlenceli saatler yaşatıyor.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 10. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Limon film'in yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik, Hakan Meriçililer gibi usta isimlerin yer aldığı Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanında Savaş ve Zarife aşkı izlenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 10. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT SEVİNCE GÜZEL GENEL HİKAYE

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar.

Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder.

Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zarife, Savaş’a karşı hissettiklerini ağzından kaçırmıştır. Bunu duyan Savaş aşkını doya doya yaşamak ister fakat Zarife her zamanki Zarife’liğini yapıp kaçar. Savaş Zarife’nin inadını kırmakta kararlıdır. Bu kez bambaşka bir yol izler ve Zarife-Savaş aşkındaki dengeler değişir. Artık Zarife Savaş’ın peşindedir… Savaş öyle bir hamle yapar ki, Zarife onu bir an olsun yalnız bırakamaz. Zarife’yi Savaş’ın peşine takan sebep, izleyenlerde heyecan yaratacak. Zeynep Barış’ı geri kazanmayı iyice kafasına koymuştur. Ona öyle şeyler söyler ki, Barış ne diyeceğini bilemez.

Haberin Devamı

İlk defa Zeynep’e karşı yumuşar ve aklı karışır. Bakalım bu kez Zeynep Barış’ın kalbine girmeyi başarabilecek mi? Osman ve Samet arasındaki Emine rekabeti düelloya dönüşür. Bu düello Osman ve Samet arasındaki gerilimi iyice arttırır. Bir yandan da Osman İlknur’la zorla evlendirilmek üzeredir. Birbiriyle evlenmek istemeyen bu komik ikili, ailelerini bu işten vazgeçirmek için her şeyi yaparlar. Fakat Rüstem ve Muhtar’ı ikna etmek pek kolay olmayacak… Zarife ve Savaş tüm günlerini beraber geçirirken başlarına öyle bir şey gelir ki, Savaş hayatını tehlikeye atmak zorunda kalır. Zarife’nin gözünde Savaş’ı kahraman yapan şey ne olacak?