Gündem Hayat Sevince Güzel 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Hayat Sevince Güzel 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

12.09.2016 - 08:52 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin sevilen romantik komedi dizisi Hayat Sevince Güzel 13. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Hayat Sevince Güzel 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda Hayat Sevince Güzel 13. yeni bölüm fragmanını haberimizde bulabileceksiniz.

Hayat Sevince Güzel 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Hayat Sevince Güzel, yapımcılığını Hayri Aslan'ın yaptığı yönetmenliğini Eray Koçak'ın üstlendiği başrollerinde Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik'in olduğu Türk televizyon dizisi. Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barış’ın ağaca kazıdığı kalbi gören Savaş, kardeşinin Zarife’den uzaklaşmak için gittiğini düşünür. Aşkı ve kardeşi arasında kalan Savaş, Barış’ın gitmesine göz yumamaz. Zarife’ye yaptığı sürprizi gösteremeden Barış’ı kalmaya ikna etmek için peşinden gider. Savaş, Barış’ı tam köy çıkışında yakalar ve gitmemesi için her şartı kabul edeceğini söyler. Barış köyde kalmak için tek şart sunar: Kendileriyle ilgili tüm gerçeği Zarife’ye anlatmak. Savaş’ı zor bir karar beklemektedir. Zarife cephesinde ise akıl karışıklığı vardır. Savaş, onu sürpriz için çağırmış ancak soğuk davranmıştır. Bunun nedenini sorgular ve durumu kardeşi, Emine ile paylaşır. Emine, sevginin ifade edilmesi gerekliliğinden bahseder ve bir soru sorar: Sen Savaş’a onu sevdiğini hiç söyledin mi? Zarife, Savaş’a haksızlık yaptığını düşünerek ona olan sevgisini ifade etmeye karar verir. Bakalım Zarife, Savaş’a onu çok sevdiğini söyleyebilecek mi? Bu arada tekne turizmine soyunan Şinasi’nin çevre kirliliğine duyarsız tutumu, Salih ile aralarının açılmasına neden olur. Rüstem ve Muhtar ise bu durumu kullanarak iki aile arasındaki gerilimi arttırmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel 13. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

HAYAT SEVİNCE GÜZEL DİZİSİ KADROSU

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), Hasan Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), Çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

Haberin Devamı

YAPIM: Limon Film
YAPIMCI: Hayri Aslan
YÖNETMEN: Eray Koçak
SENARYO: Hülya Koper – Hikaye Üretim Merkezi
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Eyüp Boz – Osman Sözeri
UYGULAYICI YAPIMCI: Muharrem Gülmez
MÜZİK: Alpay Göltekin – Zeynep Alasya