Gündem Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanında Savaş Zarife'yi kaçırıyor!

Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanında Savaş Zarife'yi kaçırıyor!

23.09.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

Hayat Sevince Güzel dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Heyecan dolu son bölümün ardından yayına giren Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanında Savaş Zarife'yi kaçırıyor! Peki Hayat Sevince Güzel 14. bölümünde başka neler olacak? İşte o ayrıntılar...

Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanında Savaş Zarifeyi kaçırıyor

Hayat Sevince Güzel izleyenleri ekrana kilitleyecek. Ekranların sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel yeni bölümde Savaş, Zarife'yi kaçırıyor. Ve köy halkı ayaklanıyor. Gelişmelerden rahatsız olan Zarife'nin babası ise soluğu Savaş'ın babasının yanında alıyor. İşte merakla beklenen Hayat Sevince Güzel yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Savaş ve Barış’ın Şıpıldak merheminin formülü için kendi peşinde dolaştıklarını öğrenen Zarife, öfkeden deliye döner. Durumu açıklamak isteyen Savaş ve Barış’ı dinlemez. Kandırılmış olmayı kendine yediremeyen Zarife, Savaş’tan intikam almak için herkesi şok edecek bir karar alır. Ailesinin Şıpıldak merhemi için köyde kaldığını öğrenen Şefika da yıkılır.

Şinasi’yi evden kovar ve köyden çocuklarıyla birlikte gitmeye karar verir. Osman’la evlenebilmek için ablasının evlenmesini isteyen Emine, Savaş ve Barış’a geçmişte destek oldukları için kendini suçlar. Osman’la birlikte yaptıklarını Zarife’ye itiraf eder. Bu konuşmayı duyan Salih, Osman’ı evden atar. Kendi evine de kabul edilmeyen Osman, sokakta yaşamaya başlar. Zarife’nin öfkeyle verdiği kararının yanlış olduğunu düşünen ailesi, elbirliğiyle Zarife’yi bundan vazgeçirmek için uğraşırlar. Ancak, Zarife’nin deli inadı karşısında hiç kimsenin çabası sonuç vermez. Zarife Savaş’tan intikam almayı kafasına koymuştur.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL KONUSU

Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), HASAN Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)