Gündem Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanlarında evlilik telaşı!

Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanlarında evlilik telaşı!

02.10.2016 - 10:13 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları ekrana gelen Hayat Sevince Güzel 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Sevince Güzel 15. bölümde Savaş ve Zarife dünya evine giriyor. Neşeli sahnelerin ön plana çıktığı Hayat Sevince Güzel 15.yeni bölümü yarın akşam sevenlerinin karşısına çıkıyor...

Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanlarında evlilik telaşı

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Hayat Sevince Güzel dizisinin başrolleride Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Lemi Filozof yer alıyor. Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Hayat Sevince Güzel yayınlanan yeni bölüm fragmanlarında Savaş ve Zarife evleniyor. Barış yaşananlardan sonra eski hayatına geri dönmek isediğini ve önüne çıkan ilk kızla beraber olacağını söyler.

Haberin Devamı

Hayat Sevince Güzel 15. yeni bölüm fragmanları ile 3 Ekim Pazartesi saat 20:00'da ekrana gelecek.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 15. BÖLÜM ÖZETİ

Zarife bir yandan Savaş’ı deli gibi severken diğer yandan da ondan intikam almanın yollarını düşünmektedir. Çünkü ona göre kırılmış gururunu kurtarmanın başka yolu yoktur. Barış, artık Zarife’yi unutup eski hayatına dönmek istediğini, hatta önüne ilk çıkan kızla beraber olacağını söyler. Bakalım karşısına ilk kim çıkacak? Barış bu sözünün arkasında durabilecek mi? Savaş’ın Zarife’ye evlilik teklifi Göçer’lerin evine de bomba gibi düşer.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI - TIKLA İZLE>>>

Barış’ın da Zarife’ye aşık olduğunu bilen Şefika, acı içinde bu evliliğe engel olmaya çalışır. Zarife ile Savaş’ın evlenmesini istemeyen ve bu nikaha engel olacak o kadar çok insan var ki köyde.. Bakalım Savaş ve Zarife aşkı tüm bu engelleri aşabilecek mi? Peki ya Zarife’nin kendi iç savaşını kim kazanacak dersiniz, aşk mı, intikam mı? Zarife nikah masasında evet mi diyecek, hayır mı?