Gündem Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanında şoke eden gelişme!

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanında şoke eden gelişme!

14.07.2016 - 12:06 | Son Güncellenme:

Hayat Sevince Güzel yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi Hayat Sevince Güzel 6. bölümde neler olacak merak konusu. Yayınlandığı günden beri beğenilerek takip edilen dizide şok gelişmeler yaşanacak. İşte Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanında şoke eden gelişme

Başrollerini Algı Eke, Ekin Mert Daymaz ve Burak Çelik'in paylaştığı Hayat Sevince Güzel eğlendirmeye kaldığı yerden devam ediyor. 6. yeni bölüm fragmanını da yayınlayan dizide, şok gelişmeler yaşanıyor. Peki yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi kırıp geçiren Hayat Sevince Güzel'de neler oldu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 5. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 6.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 5. BÖLÜM ÖZETİ

Rüstem ve Muhtarın hain planları işlemekte, köy Zarife dedikodusuyla çalkalanmaktadır. Toprak ailesi ne kadar sağlam durmaya çalışsa da dedikodulardan fazlasıyla yıpranırlar. Salih, Rüstem’in karşısına çıkar ve ona iyi bir ders verir. Ancak uslanmayan Rüstem ve Muhtar, gözlerini Salih’in ekmek teknesine dikerler. Barış ve Savaş ise Zarife’ye yapılan bu haksızlığa bir son vermek için ellerinden ne gelirse yapmaya hazırdırlar.

Hayat Sevince Güzel 6. bölüm fragmanında şoke eden gelişme

Rüstem ve Muhtar’a geri adım attıracak kozlarını oynarlar; tabii kendi yöntemlerince. Zarife’nin başına gelenler için kendilerini suçlayan Emine ve Osman da harekete geçerler. Acaba bu iki saf aşığın çabaları sonuç verecek mi dersiniz? Her şey bir yana, Savaş, Zarife’nin hiç beklemediği bir hamle yapar. Acaba Zarife Savaş’ın hamlesine nasıl karşılık verecektir?

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL OYUNCULARI

OYUNCULAR: Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), HASAN Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)